JM

JM

EN ENKLARE VARDAG FÖR BÅDE STYRELSE OCH BOENDE

Grunden för en välmående bostadsrättsförening är en stabil ekonomi och en väl förvaltad fastighet. 

JM@home erbjuder bostadsrättsföreningar avlastning genom ett brett tjänsteutbud i form av teknisk och ekonomisk förvaltning - så att du som styrelsemedlem inte behöver ha ett lika stort, administrativt ansvar. Vi har dessutom ett stort utbud av boendetjänster som ger dig och dina grannar ett smidigare livspussel.

Redan kund?

Har du och din förening redan förvaltningstjänster från JM@home? Med kundportalen får du en smidig översikt där du bland annat kan följa upp föreningens samtliga serviceanmälningar, attestera fakturor och publicera nyheter till alla boende. Logga in på Kundportalen här.

 

Få ekonomisk koll utan administrativ stress.

Få ekonomisk koll utan administrativ stress.

EKONOMISK FÖRVALTNING

Med ekonomisk förvaltning får styrelsen hjälp med de arbetsuppgifter som ofta upplevs tidskrävande och komplicerade. Vi har flertalet tjänster som effektiviserar ert styrelsearbete och samtidigt ger kontroll över föreningens ekonomi.

Boendetjänster för en enklare vardag.

Boendetjänster för en enklare vardag.

Boendetjänster

Låt din fritid vara just fri tid. Som boende i en förening med våra förvaltningstjänster har du möjlighet att beställa boendetjänster som förenklar din vardag, genom allt från hemstädning och flyttservice till hjälp att montera upp din TV. 

Senaste nytt

  • Underhåll av din bostad

    07 januari 2019 JM@home

    Mycket av det löpande underhållet kan du själv utföra som att rengöra golvbrunnar, tilluftsdon eller ditt vattenlås. På JM.se hittar du ett flertal instruktionsfilmer där du ser hur du går tillväga för att sköta underhållet av din bostad.

    Läs mer